Organiczny pasztet z zielonych oliwek
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sakai Bio Zielona Oliwka Pasztetowa, wszystkie smaki zielonych oliwek wzbogacone oliwą z oliwek.
Wskazanie
100% pasztet warzywny i ekologiczny idealny do odkrycia intensywnego i owocowego smaku zielonych oliwek. Doskonały do rozsmarowywania na krakersach i grzankach w połączeniu z pomidorem, jajkiem na twardo lub świeżymi serami. Pysznie smakuje warzywa, rośliny strączkowe, sałatki, makarony i nadaje śródziemnomorskim akcentom potrawy z ryb.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować do smaku.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Oliwki zielone (79%), oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, sól morska
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna350 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy38 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Cukry0.7 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka0.9 g
-
Sól2.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.