Organiczny pasztet z czarnych oliwek słodkich
Opis
Organiczny pasztet z czarnych oliwek słodkich jest wytwarzany z autentycznych czarnych oliwek z Aragonii o intensywnym aromacie i smaku.
Wskazanie
Gotowe do spożycia, do kanapek i kanapek, a także do sałatek, warzyw, mięsa, drobiu i ryb. Razem z foie i serem to łatwa, zaskakująca i wyśmienita przystawka.
Sposób przyjmowania
Polecany do kanapek i kanapek, do sałatek, warzyw, mięs, drobiu i ryb lub razem z pasztecikiem i serem.
Składniki
Ekologiczne czarne oliwki, Ekologiczny olej słonecznikowy, Ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Organiczny miód, Woda, Organiczny cukier, Organiczny sok z cytryny, Organiczny sok pomarańczowy, Sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna381 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy33 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe20 g
-
Cukry14 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka2 g
-
Sól2.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.