Organiczny pasztet z bakłażana
Opis
Ekologiczny pasztet z bakłażana jest gotowy do spożycia w postaci kanapek i kanapek, a także jako dodatek do sałatek, mięsa, drobiu i ryb.
Wskazanie
Wytwarzany z naturalnych bakłażanów i podobny do „baba ganoush” idealnie nadaje się jako sos do makaronów, doskonale komponuje się z serami i jest bardzo smaczny jako „dip” z surowymi warzywami.
Sposób przyjmowania
Polecany jako składnik sosów do makaronów, do serów oraz jako dip do surowych warzyw.
Środki ostrożności
Może zawierać fragmenty lub ślady pestki oliwnej.
Składniki
Organiczny bakłażan, ekologiczny olej słonecznikowy, ekologiczna oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, organiczne włoskie oliwki zielone, woda, organiczna musztarda, ekologiczny ocet winny, ekologiczna pietruszka, organiczna mięta, sól, organiczne chilli.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna894 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy21.55 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.52 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.76 g
-
Cukry1.95 g
-
Błonnik pokarmowy2.35 g
-
Białka1.8 g
-
Sól0.33 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.