Włoskie czarne oliwki drylowane w solance
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Niektóre bardzo dobre oliwki, uwielbiam czarne oliwki i chociaż nasze są bardzo dobre, we Włoszech są one zbierane jedna po drugiej z drzew i nic nie zostaje uszkodzone podczas ich zbiorów. Oni są świetni.
Unas aceitunas buenísimas, me encantan las aceitunas negras y aunque las nuestras son muy buenas, en Italia se recogen una a una de los árboles y no se estropean nada en su recolección. Son estupendas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Smaczne i bez pestek. Właśnie tego szukałem
Sabrosas y sin hueso. Justo lo que buscaba
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Włoskie czarne oliwki drylowane w solance opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Zielone lub czarne są dostępne z kością lub bez kości, jako apetyczne przekąski lub jako dodatek do wielu dań jako pierwsze i drugie danie. Niejednorodny kolor oliwek ekologicznych, zwłaszcza czarnych, wynika z niestosowania substancji chemicznych lub produktów syntetycznych mających na celu wzmocnienie koloru i smaku.
Wskazanie
Nierównomierny kolor oliwek ekologicznych, zwłaszcza czarnych, wynika z faktu, że nie stosuje się żadnych produktów chemicznych ani syntetycznych w celu wzmocnienia koloru i smaku.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu tygodnia.
Składniki
Oliwki czarne bez pestek*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
*Biologiczny
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna227 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy23 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka1.4 g
-
Sól3.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.