Naturalne zielone oliwki Bella di Cerignola
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Najlepsza, największa, najostrzejsza z włoskich oliwek stołowych. Rozpoznawalny zielony kolor i mały stożkowy rdzeń. Zakonserwowane w solance.
Wskazanie
Ze względu na wysoką wartość pokarmową wynikającą ze szczególnych warunków glebowo-klimatycznych środowiska, w którym jest uprawiana, oliwka Bella di Cerignola jest wyjątkowa w swoim rodzaju i nie można jej powtórzyć na innych obszarach.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Czas trwania 2 lata.
Składniki
Oliwki zielone (64,3%), woda (33,21%), sól (1,78%), sok z cytryny (0,71%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna166 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy15.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.9 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy2.7 g
-
Białka1.5 g
-
Sól3.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.