Karczochy w oliwie z oliwek extra virgin (EVO)
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Karczochy apulijskie zakonserwowane w oliwie z oliwek extra virgin. Jest to typowy karczoch: fiołek z Brindisi, starożytna i charakterystyczna odmiana obszaru produkcji. Wyprodukowany ze świeżego surowca zbieranego corocznie.
Wskazanie
Ten produkt posiada certyfikat Demeter, pochodzący z rolnictwa biodynamicznego, dlatego jest produkowany przez firmę o cyklu zamkniętym, która wykonuje wszystko, co niezbędne do swojego życia, biorąc pod uwagę cykle naturalne i sezonowe oraz fazy księżyca.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować do przekąsek, aperitifów i na każdą okazję.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Czas trwania 18 miesięcy.
Składniki
Karczochy, sól morska, sok z cytryny, ocet winny, oliwa z oliwek extra virgin.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna322 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy34 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1.6 g
-
Cukry1.2 g
-
Białka1.8 g
-
Sól0.7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.