Całe Chilli
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wyselekcjonowane i suszone całe chilli, gotowe do użycia w pikantnych i smacznych przepisach. Podstawowy składnik różnych kultur gastronomicznych, od śródziemnomorskiej po meksykańską, aż po kuchnię krajów Azji Południowo-Wschodniej, papryka chili jest bogata w witaminę C oraz flawonoidy i kapsaicynoidy (które mają działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze) i wspomaga proces trawienia zahamować fermentację i tworzenie się gazów jelitowych.
Wskazanie
Ten produkt jest bogaty w witaminę C oraz flawonoidy i kapsaicynoidy (które mają działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze) i wspomaga proces trawienia, pomagając hamować fermentację i tworzenie się gazów jelitowych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Czas trwania 2 lata.
Składniki
Całe Chilli.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.