Białkowa baza do pizzy
Wartości produktów
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Niski poziom węglowodanów Obniżona zawartość węglowodanów
Opis
Wysokobiałkowa baza do pizzy bez dodatku cukru, ponieważ zawiera naturalnie występujące cukry.
Sposób przyjmowania
Zaleca się rozgrzanie piekarnika do 220 ºC. Dodaj składniki do smaku. Wyjmij i umieść produkt na stelażu centralnym. Piecz przez 5-8 min, aż się zarumienią do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym miejscu z dala od światła.
Składniki
Proteinowa mieszanka do pizzy (mieszanka białkowa (białko pszenne (gluten), białko sojowe, białko ryżowe), mąka pszenna (gluten), mąka sojowa, sól, emulgatory (lecytyna sojowa oraz mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych) ), Woda, Olej słonecznikowy, Drożdże, Konserwant (propionian wapnia).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna286 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy9.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe12 g
-
Cukry1.1 g
-
Błonnik pokarmowy4.8 g
-
Białka35 g
-
Sól1.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.