Potrzebuejsz pomocy?

Tamari Strong Bio

145 ml
-32%
SKU: LP-0001080
BPGO8Y0BZNE
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Jest to sos z naturalnie sfermentowanych ziaren soi, wytwarzany tradycyjną japońską metodą. Możesz użyć tego wzmacniacza smaku do solenia gulaszu w zdrowy sposób, ale także do wzmocnienia naturalnego smaku.
Zobacz opis
19,00 zł Msrp Price 27,85 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.

2 Ilość sztuk w magazynie

Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bio
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  • Vegan
    Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • Nie zawiera cukru
    Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
  • Eco
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Więcej informacji
Procurement time in stock 0
Buy Box State Tak
Manually deactivated Nie
Is Fresh Nie

Opis

Jest to sos z naturalnie sfermentowanych ziaren soi, wytwarzany tradycyjną japońską metodą. Możesz użyć tego wzmacniacza smaku do solenia gulaszu w zdrowy sposób, ale także do wzmocnienia naturalnego smaku.

Wskazanie

Ten sfermentowany pokarm sprzyja wchłanianiu składników odżywczych i dobrym trawieniu. Tradycyjna japońska metoda fermentacji płynnej. W otwartych kadziach, w temperaturze pokojowej. Niefiltrowane, ale dekantowane, aby zachować swoje właściwości (smak, zapach i kolor).

Sposób przyjmowania

Zaleca się dodawać do gulaszu w trakcie ich przygotowywania lub stosować na stole jako wzmacniacz smaku. Idealne do przyprawiania gulaszu, sosów sałatkowych, marynat, dań z woka, zup i bulionów z makaronem. Doskonale komponuje się z octem ryżowym, czosnkiem, imbirem i musztardą.

Skład

Woda, ziarna soi *, sól morska, alkohol *, A. Oryzae.
(*) z rolnictwa ekologicznego

Certyfikat

NL-BIO-01

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    82 kcal
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    5.8 g
  • Cukry
    1.7 g
  • Błonnik pokarmowy
    0.9 g
  • Białka
    10 g
  • Sól
    13 g

Szczegóły