Sos sojowy Shoyu Smooth
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Shoyu - Terrasana Mild Soy Sauce to łagodny japoński sos sojowy. Wykonane z soi, pszenicy i koji (wyjątkowy japoński grzyb). Wyprodukowano w Japonii według starożytnej receptury. Czas fermentacji: minimum 12 miesięcy.
Wskazanie
Shoyu to łagodny japoński sos sojowy z soi, pszenicy i koji (wyjątkowy japoński grzyb). Nasze shoyu jest wytwarzane w bardzo tradycyjny sposób przez Japończyków, którzy wytwarzają shoyu od pokoleń. Shoyu fermentuje przez co najmniej 12 miesięcy i możesz tego spróbować! Pyszne z zupami (miso), z makaronem soba i udon, daniami typu stir-fry lub jako sos do sushi.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować jako zamiennik soli, jako sos do sushi lub jako bazę do sosu lub dressingu.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu terminu ważności.
Składniki
Woda, soja*, pszenica*, sól morska, ferment koji. Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
NL-BIO-01 Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna62 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.2 g
-
Błonnik pokarmowy0.7 g
-
Białka8.8 g
-
Sól12 g
-
Sód4815 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.