Terrasana
Sos sojowy Shoyu Smooth
18,93 zł Msrp Price 23,96 zł

10 Ilość sztuk w magazynie

Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Sos sojowy Shoyu Smooth

250 ml
-21%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Shoyu - Terrasana Mild Soy Sauce to łagodny japoński sos sojowy. Wykonane z soi, pszenicy i koji (wyjątkowy japoński grzyb). Wyprodukowano w Japonii według starożytnej receptury. Czas fermentacji: minimum 12 miesięcy.
Zobacz opis
18,93 zł Msrp Price 23,96 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.

10 Ilość sztuk w magazynie

Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Vegan
    Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
  • Organiczny
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  • Bez dodatku cukru
    Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
  • Nie zawiera proszku do pieczenia
    Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Shoyu - Terrasana Mild Soy Sauce to łagodny japoński sos sojowy. Wykonane z soi, pszenicy i koji (wyjątkowy japoński grzyb). Wyprodukowano w Japonii według starożytnej receptury. Czas fermentacji: minimum 12 miesięcy.

Wskazanie

Shoyu to łagodny japoński sos sojowy z soi, pszenicy i koji (wyjątkowy japoński grzyb). Nasze shoyu jest wytwarzane w bardzo tradycyjny sposób przez Japończyków, którzy wytwarzają shoyu od pokoleń. Shoyu fermentuje przez co najmniej 12 miesięcy i możesz tego spróbować! Pyszne z zupami (miso), z makaronem soba i udon, daniami typu stir-fry lub jako sos do sushi.

Sposób przyjmowania

Zaleca się stosować jako zamiennik soli, jako sos do sushi lub jako bazę do sosu lub dressingu.

Warunki przechowywania

Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu terminu ważności.

Składniki

Woda, soja*, pszenica*, sól morska, ferment koji. Z rolnictwa ekologicznego.

Certyfikat

NL-BIO-01 Rolnictwo spoza UE

SKU: LP-0150128
0NEPX2PJ

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 ml
  • Wartość energetyczna
    62 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    0.1 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    6.2 g
  • Błonnik pokarmowy
    0.7 g
  • Białka
    8.8 g
  • Sól
    12 g
  • Sód
    4815 mg

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.