Sos sojowy Shoyu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sos sojowy Shoyu to sfermentowany sos sojowy w stylu japońskim, wytwarzany z soi i pszenicy. Pszenica zmiękcza smak sosu sojowego.
Sposób przyjmowania
Zalecany do wszystkich twoich potraw. Podczas gotowania zaleca się zawsze stosować na koniec, ponieważ w przeciwnym razie odparujemy wodę z sosu i zintensyfikujemy intensywność smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Soja *, Pszenica *, Woda, Sól.
(*) z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna64 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.01 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.2 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka8 g
-
Sól12 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.