Sos Neapolitański Z Tofu
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sos Neapolitański z Tofu z Biográ pochodzący z Neapolu, w którym smak dojrzałych pomidorów miesza się z innymi warzywami, takimi jak bakłażan, papryka i marchew.
Wskazanie
Jest to jeden z najczęściej używanych sosów do makaronu. Pyszny sos ze składników i warzyw uprawianych certyfikowanymi metodami ekologicznymi.
Sposób przyjmowania
Zaleca się towarzyszyć makaronowi zupa (spaghetti, makaron), ryżowi, klopsikom, seitan, ciecierzycy i soczewicy. Można go podawać na ciepło lub na zimno.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Oliwa z oliwek, sól morska, marchew, pietruszka, pomidor, cebula, cukier trzcinowy, soja, czosnek, środek żelujący, tofu, papryka, czerwona papryka, bakłażan, zielony pieprz.
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna94 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.89 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe10.14 g
-
Białka4.59 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.