Ekologiczne ghee kozie
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Keto Produkt odpowiedni dla diety Keto
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pojemnik ze szkła Pojemnik ze szkła
-
Spójny i gładki smak jednocześnie. Powtórzę.
Sabor consistente y suave a la vez. Repetiré.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobre/ Używam go jako masła do tostów i do przecierów, nadaje mu pyszny akcent
Muy bueno/ lo uso como mantequilla en tostadas y en purés le da un toque riquisimo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Smakuje trochę mocniej niż krowie, ale jest dobre
Sabe algo más fuerte que el de vaca pero bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczne ghee kozie opinii
Based in 52 reviews
-
5 stars50
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Co to jest Naturitas Organiczny kozi ghee?
Ghee to wszechstronny naturalny tłuszcz kuchenny wywodzący się z indyjskiej Ajurwedy. Ma punkt dymienia 250ºC, przewyższając wszystkie inne oleje jadalne, dlatego kozie ghee doskonale nadaje się do smażenia i grillowania. Ponadto ghee pogłębia i intensyfikuje smak potraw. Możesz posmarować tosty, dżemem, miodem lub czym tylko chcesz. Nasze ghee nadaje się również do zastosowań ajurwedyjskich.
Pochodzenie Goat Ghee pochodzi od kóz karmionych trawą i trawą zakonserwowaną zimą.
Produkt bio, bezglutenowy, bez laktozy, keto.
Właściwości i zalety Ghee
- Sprzyja trawieniu.
- Ma lekko przeczyszczające działanie.
- Chroń zdrowie układu krążenia.
- Jest przeciwutleniaczem.
- Chroni błonę śluzową.
Wskazanie
Produkt pasteryzowany.
Sposób przyjmowania
Możesz posmarować tosty, dżemem, miodem lub czym tylko chcesz. Ma punkt dymienia 250°C, przewyższając wszystkie inne oleje jadalne, więc kozie ghee doskonale nadaje się do smażenia i grillowania. Nasze ghee nadaje się również do zastosowań ajurwedyjskich.
Środki ostrożności
Alergeny: klarowane masło kozie
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć pojemnik. Przechowywać w temperaturze poniżej 25°C. Trzymaj z dala od światła.
Tekstura i wygląd Ghee mogą się naturalnie różnić ze względu na zmiany temperatury, dlatego zaleca się przechowywanie go w chłodnym miejscu.
Składniki
Klarowane organiczne masło kozie (100%)
Certyfikat
NL-BIO-01 Rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna895 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy99.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe53 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Cukry0.5 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
4 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.