Sos sojowy Shoyu
Wartości produktów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sos sojowy Shoyu Lima zawiera pszenicę, ma łagodny i śródziemnomorski smak, idealny do kuchni. Pomaga poprawić smaki.
Wskazanie
Sos ten jest wytwarzany tradycyjną japońską metodą płynnej fermentacji. W otwartych kadziach, w temperaturze pokojowej. Nie filtrowane, ale dekantowane, aby zachować jego cechy (smak, zapach i kolor)
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie w celu wzmocnienia smaków. Idealny do gotowania z warzywami, warzywami, zupami i gulaszami, do robienia sosów i sałatek, wodorostów, płatków, smażonych warzyw, mięsa i ryb.
Składniki
Woda, sól morska, soja, pszenica, A.oryzae.
Certyfikat
NL-BIO-01Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna75 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.9 g
-
Cukry1.5 g
-
Błonnik pokarmowy0.9 g
-
Białka9.6 g
-
Sól14.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.