sos sojowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Jest to naturalny sos sojowy, bardzo aromatyczny i bardzo przyjemny, nie zawiera glutenu. Używam go do sałatek, zastępując sól, olej i ocet, używam go również do ryb i oczywiście! w sushi. Kupuję go bardzo często.
Es una salsa de soja natural, con mucho sabor y muy agradable, no contiene gluten. Yo lo uso para aderezar las ensaladas, sustituyendo la sal, el aceite y el vinagre, también lo uso en pescados y ¡como no! en el Susi. La compro muy a menudo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Doskonały stosunek jakości do ceny
Excelente relação qualidade preço
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Bardzo dobre do dressingów i przepisów wegetariańskich
Muy bueno para aliños y recetas vegetarianas
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Wybrałam soję jako opcję, ponieważ nie zawiera pszenicy i byłam zdziwiona, jak bardzo jest słona. Do sushi rozcieńczamy w wodzie, do ugotowania używamy mniejszych ilości.
Escolhi como opção ao shoyo por não conter trigo e fiquei surpresa como é muito mais salgado. Para acompanhar sushi, diluímos em água, para cozinhar usamos quantidades menores.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
sos sojowy opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars5
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Naturgreen Tamari to wyjątkowy sos tamari, otrzymywany w drodze starannej fermentacji z grzybami aspergillus, dodatkami soi lub aromatami, pochodzący z Chin (2500 lat temu), stał się popularny w Japonii dzięki buddyjskiemu zakazowi używania sosów mięsnych lub rybnych.
Wskazanie
Naturgreen przeprowadza rygorystyczną selekcję składników, przestrzegając surowych norm produkcyjnych oraz programu identyfikowalności i kontroli na wszystkich etapach procesu produkcyjnego, aby zagwarantować najwyższą jakość swoich produktów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się używać go do sosowania sałatek, warzyw, roślin strączkowych, zbóż, ryb itp.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany na tej samej linii pakującej, co oleje sojowe, orzechy, sezam i nasiona oleiste.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Składniki
woda, soja (33%)*, sól morska
(*) Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-024-MU
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna70 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.9 g
-
Cukry1.5 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka12.1 g
-
Sól13.5 g
-
Żelazo3.9 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.