Sól Gorda z roślinami pirenejskimi (makaron i pizza)
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sól Gorda z roślinami pirenejskimi (makaron i pizza) z Josenea to mieszanka najlepszych roślin i warzyw zebranych ostatnio z naszej posiadłości Bordablanca w Lumbier oraz prawdziwych wiosennych soli Tierra de Estella, Navarra.
Wskazanie
Josenea to marka specjalizująca się w naparach, herbatach i przyprawach z certyfikatem ekologicznym. Prowadzi uprawę, produkcję i dystrybucję produktów ekologicznych opartych na roślinach aromatycznych.
Środki ostrożności
Trzymać poza zasięgiem dzieci. Zaleca się, aby nie przekraczać zalecanej dziennej dawki.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu nie narażonym na działanie promieni słonecznych.
Składniki
Szałwia, Majeranek, Tymianek, Koper włoski, Rozmaryn, Bazylia, Cząber, Chlorek Potasu, Chlorek Magnezu, Siarczan Magnezu, Siarczan Wapnia, Sód, Chlorek Sodu.
Certyfikat
ES-ECO-025-NA
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.