Ryżowy proszek miso
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo przydatne w moich małych autoprodukcjach
Utilissimo per le mie piccole autoproduzioni
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Ryżowy proszek miso opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Przyprawa otrzymywana z fermentacji ryżu i soi nadająca się do aromatyzowania wszystkich potraw, zdrowa alternatywa dla kostki
Wskazanie
Przyprawa ta pomaga we wzmocnieniu flory jelitowej, jest bogata w sole mineralne, witaminy, aktywne enzymy, aminokwasy takie jak kwas linolowy i lecytyna, które przyczyniają się do redukcji lipoprotein LDL.
Sposób przyjmowania
Polecany jako dodatek do zup i zup, doskonale sprawdza się również jako przyprawa do dań głównych i gotowanych warzyw. Zaleca się używać go po ugotowaniu, najpierw rozpuszczając go osobno w gorącej wodzie.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Czas trwania 1 rok.
Składniki
Ryż miso (51%), ryż (23%), skrobia kukurydziana, soja, sól, zarodniki Aspergillus Oryzae.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna356 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69 g
-
Cukry4.9 g
-
Błonnik pokarmowy2 g
-
Białka7.2 g
-
Sól7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.