Organiczny włoski ocet balsamiczny z Modeny ChOG
Wartości produktów
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sottolestelle Bio Włoski ocet balsamiczny z Modeny ChOG jest wynikiem powolnego dojrzewania moszczu gronowego gotowanego z octem winnym z włoskich winogron. Idealny w kuchni do surowych lub gotowanych warzyw, do oryginalnych parfaitów i truskawek.
Wskazanie
Wyselekcjonowane przyprawy pochodzenia roślinnego do doprawienia każdego dania, wykonane z najwyższej jakości organicznych składników. O delikatnym lub zdecydowanym smaku, który nada każdemu przepisowi pożądany charakter i będzie otulony smakiem i kolorem.
Składniki
Ocet winny, gotowany moszcz winogronowy.
Certyfikat
IT BIO 006
Tabela żywieniowa
-
Dla
-
Wartość energetyczna72 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe18 g
-
Cukry18 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.