Ocet jabłkowy z miodem i rozmarynem
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sfermentowany ocet jabłkowy pomaga w lepszym procesie trawienia, ponieważ oprócz przyspieszenia trawienia, dobrze redukuje gazy.
Wskazanie
Sfermentowany ocet jabłkowy działa również jako środek zobojętniający kwas. To dobry detoksykant wątroby. Reguluje pH krwi eliminując toksyny i kontroluje lipoproteiny. Znacząco poprawia również krążenie. Napar z miodu i rozmarynu nadaje mu właściwości balsamiczne, antyseptyczne i piersiowe. Jest również bogaty w lit, który jest bardzo korzystny dla pamięci.
Sposób przyjmowania
Polecany jako dressing do sałatek, warzyw, owoców, makaronów, ryżu. Również jeśli chcesz nakarmić mikrobiotę (florę jelitową) zaleca się wypijać rano 2 łyżeczki popijając szklanką wody.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, orzechów, sezamu, mleka.
Składniki
Ocet jabłkowy (94%), Miód rozmarynowy (4%), Napar z rozmarynu (2%). Kwasowość 5º.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna22 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1.6 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka1.6 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.