Ekologiczny niefiltrowany ocet jabłkowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
Keto Produkt odpowiedni dla diety Keto
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pojemnik ze szkła Pojemnik ze szkła
-
Kupiłam go pierwszy raz i jestem mile zaskoczona kolorem, widać, że nie jest filtrowany. Dobry probiotyk i podstawa w domu.
Es la primera vez que lo compro y me sorprendió gratamente el color que tiene, se nota que no está filtrado. Buen probiótico y un básico en casa.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dziękuję bardzo i bardzo dziękuję. Kupię to ponownie.
Muchísimas gracias y muy agradecida. Lo volveré a comprar.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. Wielkie dzięki.
Hace muy bien su función. Muchísimas gracias.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Podoba mi się, że jest niepasteryzowane, więc zawiera żywe mikroorganizmy powstałe w wyniku fermentacji, będąc pokarmem probiotycznym, który korzystnie wpływa na naszą florę jelitową i nasz układ odpornościowy.
Me gusta que sea sin pasteurizar así contiene microrganismos vivos resultado de la fermetación, siendo un alimento probiótico que beneficia nuestra flora intestinal y nuestro sistema inmunológico.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczny niefiltrowany ocet jabłkowy opinii
Based in 130 reviews
-
5 stars118
-
4 stars12
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczny ocet jabłkowy od Naturitas, niefiltrowany lub pasteryzowany. Kwasowość 5 stopni.
Produkt wegański, organiczny, bez laktozy, bez dodatku cukru, bez konserwantów, niepasteryzowany, keto.
Wskazanie
Pochodzenie Hiszpania
Środki ostrożności
Brak przeciwutleniacza i konserwantu (dwutlenku siarki lub pirosiarczynu) może spowodować, że produkt szybko nabierze koloru, a wyizolowane kolonie bakterii kwasu octowego rozmnażają się, tworząc to, co powszechnie nazywa się „matką”. Nie jest to problem zdrowotny produktu, to naturalna ewolucja produktu.
Może naturalnie zawierać śladowe ilości siarczynów. Mniej niż 10 str./min.
Warunki przechowywania
Produkt należy przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła. Po każdym użyciu pojemnik powinien być zamknięty.
Składniki
Ocet jabłkowy.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna20 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1 g
-
Cukry1 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
15 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.