Fasola mung do kiełkowania
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kiełki fasoli mung Ecover idealnie nadają się do dań orientalnych, lekko gotowanych na parze oraz do zup lub sałatek.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczenie 8 godzin. Umieść je na tacach z kiełkami. Temperatura otoczenia i dobre warunki oświetleniowe. Zwilż 2-3 razy dziennie, aż do całkowitego kiełkowania (3-4 dni). Podczas procesu kiełkowania nasiona wzrosną co najmniej 4-krotnie. Postępuj zgodnie ze wskazówkami w tabeli produktów. Przed spożyciem umyj je dobrze.
Warunki przechowywania
Wytworzone pędy są przechowywane w lodówce przez 1 tydzień.
Składniki
Nasiona fasoli Mungo.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.