Wymieszaj kiełki Vita Plus do kiełkowania
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Kiełkują bardzo łatwo. Pyszne
Germinan muy fácil. Riquísimo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Wymieszaj kiełki Vita Plus do kiełkowania opinii
Based in 4 reviews
-
5 stars3
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mix Vita Plus Kiełki do kiełkowania od Batlle są przeznaczone do uprawy w domu, są bardzo aktualnym produktem, który przedstawia nową koncepcję dla całej rodziny.
Wskazanie
Śledź wzrost smacznych organicznych kiełków każdego dnia i ciesz się smakiem warzyw, ale bez ich kalorii, jest to bardzo przyjemne i naturalne doświadczenie. Uprawiając pędy, ty i twój przeżyjecie dydaktyczne, zdrowe i zabawne doświadczenie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się następujące kroki: 1- Zanurz nasiona z koperty w pojemniku z wodą na kilka godzin (4/6 godzin). 2- Odsączyć, wysuszyć i równomiernie rozprowadzić nasiona na stojaku. 3- Włóż siatkę do przezroczystej tacy i napełnij ją wodą do siatki. Przykryj to osłoną szklarni. 4- Zawsze utrzymuj poziom wody dotykając dna kratki. Idealna temperatura otoczenia wynosi od 20º do 25º. 5- Zdejmij osłonę szklarni, gdy dotkną jej kapusty i utrzymuj poziom wody. Pozwól pąkom osiągnąć pożądaną wysokość. 5- W zależności od odmiany i smaku, 5/7 dni po posadzeniu możesz kosić i cieszyć się plonami „Zdrowych Kiełków”. 6- Utrzymuj poziom wody aż do kratki podczas całego procesu kiełkowania. 7- Kiełki pokroić lub na grillu można je przechowywać w lodówce przez 10 do 15 dni.
Składniki
Lucerna (40%), Czerwona Koniczyna (30%), Rzepa (10%), Rzodkiew Daikon (10%), Rzodkiewka Sango (10%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.