Organiczna kiełkująca pszenica
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Jestem bardzo zadowolony z zakupu tych nasion, zakup powtórzę.
Estou muit o satisfeita com aquisição destas sementes, voltarei a repetir a compra.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Organiczna kiełkująca pszenica opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ziarno pszenicy do kiełkowania Bio z Nature et Partage jest idealne do sałatek, zup lub woka. W przypadku soku z trawy pszenicznej kiełki muszą osiągnąć 15 cm, aby wydobyć sok. Sok jest spożywany natychmiast po ekstrakcji.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dokładne umycie fasoli przed ich namoczeniem. Pszenica potrzebuje około 2-3 dni, aby wykiełkować. W miarę możliwości zaleca się spryskiwanie przefiltrowaną wodą, aby gleba była wilgotna. Pszenicę porośniętą należy spożywać na surowo, w pędach 0,5 cm lub 1 cm. Nie zapomnij dobrze umyć kiełkujących nasion przed ich spożyciem. Jeśli nie zjesz ich od razu, przechowuj je przez kilka dni w lodówce w pojemniku z pokrywką. Aby uzyskać sok z trawy pszenicznej, poczekaj, aż pędy wyrosną i zbierz 15 cm pasma, aby wydobyć sok. Sok z trawy pszenicznej należy spożyć natychmiast po ekstrakcji.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Ekologiczne nasiona pszenicy (100%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.