Organiczna kiełek słonecznika
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Idealny do sałatek i dressingów
Ideal para ensaladas y aderezos
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Podoba mi się ten produkt, kiedy skończę, kupię ponownie.
Estou a gostar deste produto, quando terminar voltarei a comprar.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Organiczna kiełek słonecznika opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Czym są nasiona słonecznika do kiełkowania Bio Nature et Partage?
Nasiona kiełkujące to niełuskane nasiona przeznaczone do kiełkowania.
Jakie są zalety nasion słonecznika?
Kiełkujący słonecznik zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy, a po wykiełkowaniu wartość odżywcza nasion wzrasta dziesięciokrotnie. Nature & Partage również rygorystycznie wybiera swoje nasiona, które pochodzą z ekologicznej produkcji w Gironde.
Zawierają 18% białka, 13% węglowodanów, w tym znaczną część błonnika.
Wykiełkowane nasiona słonecznika są doskonałym źródłem witamin A, B1, B2, B3, B6, B12, D i E, węglowodanów, lipidów (niezbędne kwasy tłuszczowe), lecytyny, błonnika, minerałów i pierwiastków śladowych (magnez, miedź, fosfor, potas, cynk, żelazo, wapń).
Jak używać nasion słonecznika?
Ekologiczne kiełki słonecznika są spożywane jako surowe kiełki do zup, sałatek, surowych warzyw, ale mogą być również spożywane jako aperitif.
Możesz ich używać we wszystkich swoich przepisach jako zamiennik orzeszków piniowych.
Zaleca się, aby nasiona moczyły się przez 12 godzin, aby je aktywować, a następnie przestrzegać czasu kiełkowania między 8 a 10 dniem.
Składniki
Ziarna słonecznika.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.