Nasiona rzodkiewki Daikon
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Idealny do kiełkowania. Szybkie i łatwe kiełkowanie.
Perfectas para germinar , Germinación rápida y sencilla
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Kiełkuje bardzo dobrze i dobrze smakuje. Przystępna cena
Germina muy bien y tiene buen sabor. Precio asequible
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Nasiona rzodkiewki Daikon opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars1
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Nasiona rzodkwi Daikon od Lilliput Living Foods mają dobroczynne właściwości dla naszego zdrowia, takie jak naturalny środek wykrztuśny, kiełki rzodkiewki daikon wspomagają układ trawienny i pomagają zapobiegać objawom żołądkowym.
Wskazanie
Kiełki i kiełki rzodkiewki wyróżniają się również zawartością witaminy C i, podobnie jak kapusta, mizuna, rukola czy musztarda, są również bogate w glukozynalat, ważny przeciwutleniacz.
Sposób przyjmowania
Zaleca się umieszczenie łyżki nasion (10 do 20 gr) w misce lub szklance i zanurzanie ich w wystarczającej ilości wody na 8 do 6 godzin. Przenieś namoczone nasiona do torby do kiełkowania i dobrze spłucz, nie wysuwając nasion. Zawieś worek do kiełkowania w świetle pośrednim i pozwól mu się spuścić. Umyj worek do kiełkowania raz lub dwa razy dziennie, aż do zakończenia cyklu kiełkowania nasion. Pamiętaj, że ważne jest, aby nasiona były wilgotne, szczególnie w lecie.
Składniki
Na 100g:
Nasiona rzodkwi Daikon (100%), rzodkiewka Daikon.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.