Nasiona do kiełkowania - ORGANICZNE Kozieradka
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Próbuję ich pierwszy raz i bez wątpienia powtórzę. Pierwszym zapachem po otwarciu opakowania jest curry, ale podczas kiełkowania nie zachowują całego tego zapachu. Są bardzo smaczne, ale nie szczypią ani nie mają mocnego smaku, czego szukałam, ponieważ kupiłam je ze względu na ich właściwości, aby je codziennie spożywać. Robię je w kiełkowniku.
Es la primera vez que las pruebo y sin duda repetiré. El primer olor al abrir el paquete es a curry pero al germinarse no mantienen todo ese olor. Están muy ricas pero no pican ni tienen sabor fuerte, que es lo que buscaba porque las compré por sus propiedades para consumirlas diariamente. Las hago en un germinador.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam ich namoczonych do przeróżnych potraw, sałatek, biorę je codziennie. Świetna jakość.
Las uso remojadas para incorporar a diferentes platos, ensaladas, las tomo a diario. Excelente calidad.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Nasiona do kiełkowania - ORGANICZNE Kozieradka opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ta roślina strączkowa lubi gleby gliniaste i wapienne i jest uprawiana w Indiach i na południu Francji. Bardzo miło przyzwyczaić się do kiełkowania pędów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać w pędach (od 1 do 2 cm) surowe w aromatach w sałatkach, warzywach, zupach, kanapkach lub również w pchnięciu.
Składniki
Nasiona kozieradki.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.