De Bardo
Nasiona do kiełkowania - ORGANICZNA rzeżucha
22,50 zł Msrp Price 23,70 zł
Już wkrótce w ofercie
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS
Ten produkt nie jest już dostępny

Nasiona do kiełkowania - ORGANICZNA rzeżucha

200 g
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Z nasion na kiełkowanie - Cress Bio z nasion rzeżuchy De Bardo na kiełkowanie, pożywne i idealne zarówno dla młodych, jak i starszych. Jest to szczególnie kiełkujące nasiona śluzu. W smaku przyjemnie ostry.
Zobacz opis
22,50 zł Msrp Price 23,70 zł
Ten produkt nie jest już dostępny
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY

Wartości produktów

  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  1. Opublikowano 30.04.2020

    Zakochane w tych nasionach ... wychodzą bosko i mają smak, który mogę włączyć do wielu potraw. Nie jest trudno sprawić, by wykiełkowały

    Enamorada.de estas semillas ...salen divinamente y tienen un sabor que puedo incluir en muchas preparaciones. No es nada complicado hacer q germinen

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał

Nasiona do kiełkowania - ORGANICZNA rzeżucha opinii

Based in 1 review

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (1)

Pytania i odpowiedzi (1)

Opis

Z nasion na kiełkowanie - Cress Bio z nasion rzeżuchy De Bardo na kiełkowanie, pożywne i idealne zarówno dla młodych, jak i starszych. Jest to szczególnie kiełkujące nasiona śluzu. W smaku przyjemnie ostry.

Wskazanie

Siew nasion, podlewanie ich, obserwowanie, jak rosną i smakowanie, to jednocześnie zjadanie „żywcem”, rozkoszowanie się zakątkiem zieleni i bycie aktorem zdrowia. De Bardo oferuje 50 odmian nasion i 14 mieszanek oraz akcesoria.
Kiełkowanie to naturalny proces wzrostu nasion, który rozwija zasoby odżywcze pokarmów roślinnych. Proces ten jest znany od czasów starożytnych i jest szeroko rozpowszechniony w różnych kulturach na całym świecie. Jest to również najbardziej opłacalny sposób na spożycie nasionka, jest prawdziwym kompendium życia - każde nasiono ma wszystko, co jest potrzebne do zrodzenia rośliny.
Dziś kiełkujące nasiona są spożywane z wielu powodów:
-Pyszne i chrupiące, są łatwe w uprawie i zajmują bardzo mało miejsca.
-Są tanie i obfite
-Umożliwiają urozmaicenie diety. Są pożywne: witaminy, pierwiastki śladowe, minerały, aminokwasy, enzymy i białka.
-Ta mnogość małych łodyg jest najpiękniejszym efektem rozjaśnienia talerza lub kanapki.
- Mogą je jeść wszyscy, młodzi i starsi.
-Mają działanie wychowawcze dla dzieci, pozwalając im nawiązać lub odnowić kontakt z naturą, stając się „ogrodnikami w domu”.

Sposób przyjmowania

Zaleca się przestrzeganie następujących czasów:
-Mocz: 0
-Ustawienie bezczynności: 8 godzin
-Czas kiełkowania: od 3 do 7 dni.
-Konserwacja: 8 dni w lodówce.
Zaleca się spożywać dowolną ilość w całych lub mielonych ziarnach lub w pędach o wielkości od 3 do 4 cm. W aromatach, zielonym przecierze, sałatkach, sokach ...

Składniki

Nasiona rzeżuchy.

SKU: LP-0018629
BLOC6EZRROV

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

1 pytania

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.