Kozieradka do kiełkowania
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Koziorożec Ecover do kiełkowania to kiełki o wysokiej zawartości białka (23%) i minerałów (Ca, Fe, Mg, K, Na, P i Z).
Wskazanie
Jego mocny i pikantny smak przypomina orientalne przyprawy, mają inny smak w zależności od tego, czy są uprawiane pod wpływem bezpośredniego światła, czy nie, sprzyjają trawieniu i są spożywane osobno lub z innymi kiełkami.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczenie 8 godzin. Umieść je na tacach z kiełkami. Temperatura otoczenia i dobre warunki oświetleniowe. Zwilż 2-3 razy dziennie, aż do całkowitego kiełkowania (3-5 dni). Podczas procesu kiełkowania nasiona wzrosną co najmniej 4-krotnie.
Składniki
Nasiona kozieradki.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.