Koper do kiełkowania
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Koper Ecover do kiełkowania nadaje sałatkom dobry smak, jest detoksykujący i bardzo bogaty w potas i inne minerały. Ogniska są trawienne, pobudzające i moczopędne.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczenie 8 godzin. Umieść je na tacach z kiełkami. Temperatura otoczenia i dobre warunki oświetleniowe. Zwilż 2-3 razy dziennie, aż do pełnego kiełkowania (10-14 dni). Podczas procesu kiełkowania nasiona wzrosną co najmniej 4-krotnie.
Składniki
Nasiona kopru.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.