Kiełkuje Rabanito Sango do kiełkowania
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Jedzenie kiełków jest obecnie najlepszą rzeczą
Consumir germinados es lo mejor hoy en dia
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Jeszcze ich nie wykiełkowałam, ale zrobiłam to dawno temu i świetnie nadają się do posiadania własnych kiełków w domu.
Todavía no los he puesto a germinar, pero lo hice hace tiempo y son geniales para tener tus propios germinados en casa.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
uprawiane w niecały tydzień, ozdabiają sałatki i wrapy dodając koloru, oryginalności i pikanterii
poussées en moins d'une semaine, elles agrémentent salades et wraps en apportant de la couleur de l'originalité et du piquant
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Kiełkuje Rabanito Sango do kiełkowania opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Batoniki Rabanito Sango są idealne do oczyszczania niektórych naszych najważniejszych narządów, takich jak wątroba i nerki.
Wskazanie
Codzienne spożywanie niewielkiej ilości tych pędów oczyści nas w środku i poprawi nasz wygląd na zewnątrz.
Sposób przyjmowania
Zaleca się następujące kroki: 1- Zanurz nasiona z koperty w pojemniku z wodą na kilka godzin (4/6 godzin). 2- Odsączyć, wysuszyć i równomiernie rozprowadzić nasiona na stojaku. 3- Włóż siatkę do przezroczystej tacy i napełnij ją wodą do siatki. Przykryj to osłoną szklarni. 4- Zawsze utrzymuj poziom wody dotykając dna kratki. Idealna temperatura otoczenia wynosi od 20º do 25º. 5- Zdejmij osłonę szklarni, gdy dotkną jej kapusty i utrzymuj poziom wody. Pozwól pąkom osiągnąć pożądaną wysokość. 5- W zależności od odmiany i smaku, 5/7 dni po posadzeniu możesz kosić i cieszyć się plonami „Zdrowych Kiełków”. 6- Utrzymuj poziom wody aż do kratki podczas całego procesu kiełkowania. 7- Kiełki pokroić lub na grillu można je przechowywać w lodówce przez 10 do 15 dni.
Składniki
Rabanito Sango kiełkuje, by wykiełkować.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.