Chińskie kiełki czosnku do kiełkowania
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Z domu mogę zrobić coś pożywnego i bezpiecznego. Nasiona organiczne
Desde casa puedo hacer algo nutritivo y seguro. Semillas bio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Chińskie kiełki czosnku do kiełkowania opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kiełki chińskiego czosnku do kiełkowania Batlle są bogate w witaminy A, B, C, E i minerały, które sprzyjają redukcji cholesterolu.
Wskazanie
Zawierają świetne właściwości lecznicze, które wzmacniają układ odpornościowy i są przydatne jako łagodne środki przeczyszczające i dezynfekujące.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wykonanie następujących kroków:
- Zanurz nasiona z koperty w pojemniku z wodą na kilka godzin.
- Odcedzić, wysuszyć i równomiernie rozłożyć nasiona na ruszcie.
- Umieść stojak nad przezroczystym wiaderkiem i napełnij wiadro wodą aż do stojaka. Przykryj pokrywką szklarni.
- Zawsze utrzymuj poziom wody dotykający dna kratki. Idealna temperatura w pomieszczeniu wynosi od 20º do 25º.
- Zdejmij osłonę szklarni, gdy kiełki jej dotkną i utrzymuj poziom wody. Niech pędy osiągną pożądaną wysokość. W zależności od odmiany i gustu, 5/7 dni po posadzeniu możesz ciąć i cieszyć się zbiorem „Zdrowych kiełków”.
- Utrzymuj poziom wody na siatce przez cały proces kiełkowania.
- Pokrojone lub grillowane kiełki można przechowywać w lodówce od 10 do 15 dni.
Składniki
Nasiona czosnku chińskiego do kiełkowania.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.