Organiczny naturalny sok jabłkowy
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Podoba mi się smak i idealne opakowanie przy dostawie.
Me gusta el sabor y el embalaje perfecto en la entrega .
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Jak na mój gust brakuje mu odrobiny ciała, ale ogólnie jest całkiem niezły
Para mi gusto le falta un poco de cuerpo, pero en general esta bastante bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczny naturalny sok jabłkowy opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
W 100% naturalny, pasteryzowany sok jabłkowy, niefermentowany, pozyskiwany z wyselekcjonowanych owoców, w optymalnym stanie dojrzałości. Nie z koncentratu, bez cukru, konserwantów, stabilizatorów i dodatku wody.
Wskazanie
Informacje żywieniowe (100 ml):
Wartość energetyczna: 197 Kj / 46 Kcal
Tłuszcz: <0,1 g, w tym nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 11,6 g w tym cukry: 10,9 g
Białka: <0,5 g
Sól: 0,01 g
Warunki przechowywania
Powinien być przechowywany w chłodnym i suchym miejscu. Przed użyciem wstrząsnąć, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Składniki
Jabłko (100%) pochodzące z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-025-NATabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna46 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe11.6 g
-
Cukry10.9 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.