Sake do gotowania
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
Sake do gotowania opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Sake do gotowania Kensho to naturalnie fermentowana sake junmai. Dzięki zawartości 13% alkoholu, który wyparowuje podczas gotowania i zachowuje naturalne umami sake bez żadnych dodatków.
Sposób przyjmowania
Zaleca się zaakcentowanie smaku potraw, zmiękczenie mięsa i ryb oraz usunięcie nadmiaru aromatu z mięsa i ryb.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2 do 6°C.
Składniki
Woda, koji (ryż* + aspergillus oryzae) i ryż*. *Z upraw ekologicznych.
(*) Ryż z Delty Ebro.
Tabela żywieniowa
-
Dla 15 ml
-
Wartość energetyczna16 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.74 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0.06 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.