Organiczne rodzinne rozmiary mleka migdałowego „kwiat migdałów”
Wartości produktów
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Idealne tylko migdałowe, bez tłuszczu i innych zbędnych składników.
Perfecto solo almendra, sin grasas ni otros ingredientes innecesarios.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bez dodatku cukrów, tłuszczu i soli. A smak jest po prostu migdałowy. Bardzo dobrze i łatwo się rozpuszcza.
Sem açúcares adicionados, sem gordura nem sal. E o sabor é simplesmente, amêndoa. Muito bom e fácil de dissolver.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Organiczne rodzinne rozmiary mleka migdałowego „kwiat migdałów” opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mleko migdałowe La Mandorle otrzymywane jest z częściowo odtłuszczonych migdałów w procesie tłoczenia całych migdałów w celu uzyskania pojedynczego koncentratu odżywczego.
Wskazanie
Do produkcji mleka migdałowego firma La Mandorle rygorystycznie wybrała swoje owoce: zbierane w sercu basenu Morza Śródziemnego, nasze migdały pochodzą z odmian przodków i są uprawiane w chronionym ekosystemie. W tej samej trosce o ochronę środowiska zdecydowaliśmy się wykluczyć jakiekolwiek pochodzenie z Kalifornii, ponieważ nadmierna eksploatacja tych migdałów szczególnie zagraża równowadze flory i fauny tego regionu. Tak więc wszystkie migdały używane w produktach La Mandorle pochodzą bezpośrednio z Sycylii lub Hiszpanii. Migdały są również bardzo bogate w minerały, takie jak wapń, magnez, fosfor, potas i mangan. Dzięki opatentowanemu procesowi te mikroelementy są zachowane.
Sposób przyjmowania
Zaleca się od 10 g do 15 g mleka migdałowego w proszku na 100 ml wody. Sproszkowane składniki wsyp do miski. Mieszać. Dodaj płyny, w tym wodę, aby zrekonstytuować mleko migdałowe.
Składniki
Migdały* Odtłuszczone (65%) Odpowiednik (130%) całych migdałów (Sycylia lub Hiszpania), odwodniony syrop ryżowy*, błonnik akacjowy*, naturalny aromat waniliowy*.
* Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna390 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.08 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe30 g
-
Cukry6 g
-
Błonnik pokarmowy17 g
-
Białka32 g
-
Sól0.06 g
-
Fosfor570 mg
-
Wapń441 mg
-
Magnezz308 mg
-
Żelazo6.2 mg
-
Witamina B2 / Riboflavina0.39 mg
-
Witamina B3 / Niacyna5.13 mg
-
Witamina B9 / Kwas foliowy39 μg
-
Cynk4.5 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.