Fermentacyjny napój mleczny Kefir
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Właśnie użyłem go po raz pierwszy. Otrzymany kefir wydaje się bardzo zwarty i dobrze krzepnie, jednak nie udało mi się go jeszcze posmakować.
Acabei de o utilizar pela primeira vez. O kefir obtido parece muito firme e coagula bem, mas ainda não consegui prová-lo.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Produkuje pyszny kefir i przede wszystkim jest bardzo wygodny w podróży, bo nie trzeba nosić ze sobą Bułgarów.
Saca un kéfir riquísimo y sobre todo es muy cómodo para viajar porque no hay que estar transportando los búlgaros
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Niesamowity efekt, zbliżony do ubitego mleka i możliwość wielokrotnego użycia tej samej saszetki
Résultat incroyable, proche du lait de baratte et possible de réutiliser plusieurs fois 1 même sachet
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Dobry produkt i łatwy w przygotowaniu
Buen producto y fácil de preparar
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Fermentacyjny napój mleczny Kefir opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars4
-
4 stars0
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Naturalny kefir mleczny Natali:
Kefir to napój z mleka fermentowanego przez drożdże i bakterie, które działają na florę jelitową i wpływają na komfort trawienia.
Natali pozwala tu na zrobienie własnego sfermentowanego napoju, wystarczy dodać litr mleka
Jakie są zalety organicznego kefiru mlecznego Natali?
Kefir reguluje tranzyt i poprawia trawienie poprzez regenerację flory jelitowej dzięki swoim właściwościom probiotycznym. Przywraca równowagę bakteriologicznemu środowisku jelitowemu, zwiększając liczbę dobrych bakterii.
Jest bogaty w składniki odżywcze, witaminy A i B oraz białko i może być spożywany przez osoby z nietolerancją laktozy.
Działając jako naturalny antybiotyk, bardzo skutecznie wzmacnia układ odpornościowy .
Jak używać organicznego kefiru mlecznego Natali?
- Wyczyść swoje naczynia.
- Porcję fermentu rozpuścić w 2 łyżkach mleka, a następnie stopniowo wlewać pełny litr mleka.
- Przenieść do hermetycznej butelki, a następnie pozostawić do fermentacji przez 24 godziny w temperaturze pokojowej.
- Tak otrzymany napój wstawić do lodówki, po uzyskaniu pożądanej konsystencji.
- Uspokój się.
Składniki
Streptococcus Thermophilus, mleko w proszku, Lactococcus lactis, Leuconostoc, Lactobacillus, drożdże kefirowe.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna356 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Cukry52 g
-
Białka34 g
-
Sól0.55 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
7 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.