Moka Ethiopia 100% Arabica - Ground Filter
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Kawa naturalna. Z dobrym aromatem i smakiem
Café natural. Con buen aroma y sabor
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Moi rodzice traktują to jako porcję energii rano i spożywanie kawy bez substancji. To dobrze smakuje.
Lo toman mis padres como aporte energético por las mañanas y para consumir café limpio de sustancias. Tiene buen sabor.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używana przy lewatywach z kawy, bardzo mocna i dobra.
uso por enema de cafe, muy fuerte y buena
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetnie! Ma brutalny aromat i jest bardzo dobry!
Buenísimo! Tiene un aroma brutal y está muy bueno!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Moka Ethiopia 100% Arabica - Ground Filter opinii
Based in 13 reviews
-
5 stars13
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Moka Ethiopia 100% Arabica - Ground Organic Destination Filter to organiczna mielona kawa, czysta arabika uprawiana w regionie Djimmah i Limu na afrykańskich wyżynach. Wyjątkowa mokka z rolnictwa ekologicznego. Degustacja: aksamitna i łagodna. Bogaty w magnez, żelazo i witaminę PP.
Wskazanie
Legendarna kawa Etiopia to kraj, w którym po raz pierwszy kawa została odkryta w XVI wieku przez mnicha pasterskiego, który zdał sobie sprawę, że jego kozy przepełniała energia po skubaniu jagód tych krzewów. Kawy z Etiopii to przede wszystkim kawy na dużych wysokościach. Ta czysta arabica to naturalna odmiana rosnąca na zachodnich zboczach wyżyn Etiopii na dziko na wysokości około 1500 - 2000 m, której niewielka część jest obecnie kontrolowana przez europejską organizację, która zatwierdza rolnictwo ekologiczne bez nawóz chemiczny, bez pestycydów. Dojrzałe wiśnie są zbierane ręcznie przez rolników od października do marca. Następnie są przygotowywane zgodnie z metodą mokrą, zarezerwowane dla najlepszych roczników, a następnie suszone przez jeden do dwóch miesięcy przed wywozem od maja. Bardzo ceniony przez Francuzów, gatunek ten daje owoce bardzo dobrej jakości o wydłużonym kształcie, uprawa na dużych wysokościach zapewnia większą finezję aromatów, lekką kwasowość i dużo ciała. Prestiżowe zasoby tego wielkiego cru sublimujemy za pomocą pośredniego, rzemieślniczego i powolnego pieczenia, w 18-20 minut. Świeżo palona kawa zapewnia konsumentowi wszystkie zalety terroiru.
Składniki
Kawa.
Certyfikat
FR-BIO-001-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.