Stalówki cacao criollo Eco
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pyszny smak, bardzo zdrowy i w dobrej cenie.
Sabor delicioso, muito saudável e tem um bom preço.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Świetny smak! Używam go codziennie w moim smoothie.
Great taste! I use it every day in my smoothie.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Pyszne, kiedy już znasz stalówki nie sposób nie mieć ich w domu jako garderoby. Aby nadać wyjątkowy charakter wielu deserom, jest świetny.
Riquísimas, una vez que conoces los nibs es imposible no tenerlos en casa como fondo de armario. Para darle un toque especial a muchos postres es estupendo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To jest pierwsza próba. Dobra konsystencja, kruchy i gorzki smak czystego kakao
Es el primero que pruebo. Buena textura, crujiente y sabor amargo, el del cacao puro
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Stalówki cacao criollo Eco opinii
Based in 4 reviews
-
5 stars3
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Eco Doypack Creole Cocoa Chunks firmy Energy Feelings jest uważany za „król kakao”, ponieważ jest najstarszą odmianą, nie hybrydyzuje, dając ziarna o wysokim stopniu klasyfikacji i doskonałych smakach i aromatach.
Pochodzenie: Peru
Wskazanie
Ziarno przerabiane jest w warunkach niskiej fermentacji, niskiej temperatury i bez prażenia, stosując specyficzne metody, mające na celu utrzymanie jego czystości i higieny umożliwiającej bezpośrednie spożycie.
Użyta część: śruta kakaowa (są one częścią nasion, które zawierają jagody i składają się z czystego kakao. Tylko w tej surowej postaci można zagwarantować jego czystość i wartość odżywczą).
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przekąskę, dodatek do musli oraz jako składnik wyrobów cukierniczych
Środki ostrożności
Nie zaleca się jego stosowania u osób z alergią na pochodne kakao, zaparciami, chorobami skóry, osób z wysokim poziomem tłuszczu we krwi oraz dolegliwościami nerek; ze względu na wysoką zawartość kwasu szczawiowego, który może powodować powstawanie kamieni nerkowych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w zamkniętych pojemnikach, w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim światłem, w suchych i czystych warunkach. Przechowuje 24 miesiące w oryginalnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki
Stalówki kakaowe, Stalówki kakaowe Criollo.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna456 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy46 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe25 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe35 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy32 g
-
Białka12 g
-
Sól0 g
-
Żelazo3.9 mg
-
Miedź2 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.