Intense Cocoa Choco 46%
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Destination Bio Intense Choco 46% Cocoa to czekolada w proszku, która łączy kakao, brązowy cukier trzcinowy i cały cukier trzcinowy. Wydziela silny i jednocześnie subtelny zapach. Bogata w smaku receptura idealnie nadaje się do przyrządzenia na patelni tradycyjną metodą, gdzie zapewni całą swoją gładkość.
Wskazanie
Czekolada w proszku dla wszystkich miłośników czekolady!
Delikatny i łagodny w smaku, bogaty w smaku, aromatyczny, doskonale zbalansowany (bez goryczy), lekkostrawny. Preparat w zapiekance sublimuje jej smaki i gładkość!
Sposób przyjmowania
Zaleca się wlać 2-3 łyżki stołowe do dużej miski z gorącym lub zimnym mlekiem.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, soi, jaj, orzechów i glutenu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Ekologiczny proszek kakaowy (46%), ekologiczny brązowy cukier trzcinowy, ekologiczny surowy cukier trzcinowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna407 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy9.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe62 g
-
Cukry53 g
-
Błonnik pokarmowy14 g
-
Białka11 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.