Biocao o obniżonej zawartości cukru Bio
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
Opis
Biocao o obniżonej zawartości cukru Bio to rozpuszczalny preparat kakaowy z dodatkiem substancji słodzącej.
Wskazanie
Wartość energetyczna (1051 kJ / 251 kcal), Tłuszcz (4,4 g), Nasycone (2,6 g), Węglowodany (64,00 g), Cukry (2,40 g), Polialkohole (30,0 g), Błonnik pokarmowy (18,30 g), Białka (9,60 g), sól (0,07 g)
Sposób przyjmowania
Zaleca się rozpuścić 1-2 łyżki stołowe w szklance mleka lub gorącego lub zimnego napoju roślinnego. Mieszaj, aż dobrze się rozpuści.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany w zakładzie, w którym przetwarza się orzechy, soję i sezam. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć działanie przeczyszczające.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Częściowo odtłuszczone kakao w proszku* (40%), substancja słodząca: erytrytol*, maltodekstryna kukurydziana*, cynamon*.
(*) Składniki z upraw ekologicznych).
Certyfikat
ES-ECO-024-MU
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna251 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe64 g
-
Cukry2.4 g
-
Błonnik pokarmowy18.3 g
-
Białka9.6 g
-
Sól0.07 g
-
Polioli30 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.