- Kategorie
654 produkty
Pobierz ją teraz, użyj kodu APPLOVERS i otrzymaj 5% zniżki bez minimum zakupu!
Dostępne w Play Store
Zainstalowane
Zdrowsze alternatywy dla białego cukru, takie jak cukier brązowy lub panela. Dobrym rozwiązaniem są również słodziki i miody. Odkryj najlepsze słodziki!
Zdrowsze alternatywy dla białego cukru, takie jak cukier brązowy lub panela. Dobrym rozwiązaniem są również słodziki i miody. Odkryj najlepsze słodziki!
Filtruj według
Sortuj wg
Zdrowsze alternatywy dla białego cukru, takie jak cukier brązowy lub panela. Dobrym rozwiązaniem są również słodziki i miody. Odkryj najlepsze słodziki!
Wykonane z ekstraktów roślinnych, takich jak stewia, syrop itp. Naturalne słodziki zapewniają słodki akcent, którego potrzebują Twoje przepisy w zdrowy sposób. Ze swojej strony miód organiczny jest kolejnym zdrowym słodzikiem, który ma również inne korzyści odżywcze.
Słodziki lub słodziki to substancje, które nadają słodki smak żywności i napojom. Najbardziej znanym jest cukier, chociaż obecnie istnieje wiele substytutów cukru, które mogą być sztuczne lub naturalne. Najlepsze naturalne słodziki, takie jak te, które masz w Naturitas, są wytwarzane z roślin i ekstraktów roślinnych.
Wiele najzdrowszych słodzików jest wytwarzanych z roślin, takich jak naturalna stewia lub fruktoza, cukier znajdujący się w owocach. Kolejnym naturalnym słodzikiem jest organiczny miód, który dostarcza również witamin, enzymów i przeciwutleniaczy. To samo dotyczy syropu, substytutu cukru wytwarzanego z soku roślin takich jak klon lub agawa, który również zapewnia interesujące korzyści odżywcze. Oczywiście zawsze brane z umiarem.
Z drugiej strony, jeśli nie spożywamy zbyt dużo, zdrowy jest również cukier biały (trzcinowy lub buraczany), zwłaszcza z upraw ekologicznych. Coraz popularniejszą alternatywą jest cukier brązowy, który jest mniej przetworzony, choć nie można go uznać za cukier pełnoziarnisty i ma tyle samo kalorii co biały. Popularność zyskuje również Panela, pasta uzyskiwana przez wyciskanie trzciny cukrowej i pozostawienie soku do zestalenia bez oddzielania białego cukru od melasy.
W oparciu o 136.627 recenzji
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.