Teksturowana soja i przetworzone warzywa
Wegańska i wegetariańska kuchnia przeszła prawdziwą rewolucję w ostatnich latach wraz z pojawieniem się nowych rodzajów teksturowanej soi i przetworzonych warzyw. Do klasycznych tofu, seitan, tempeh i innych przetworów warzywnych dodaj teraz nowe produkty, takie jak burgery warzywne, kiełbaski wegańskie, kiełbaski warzywne ...
Wegańska i wegetariańska kuchnia przeszła prawdziwą rewolucję w ostatnich latach wraz z pojawieniem się nowych rodzajów teksturowanej soi i przetworzonych warzyw. Do klasycznych tofu, seitan, tempeh i innych przetworów warzywnych dodaj teraz nowe produkty, takie jak burgery warzywne, kiełbaski wegańskie, kiełbaski warzywne ...
Filtruj według
Sortuj wg
Wegańska i wegetariańska kuchnia przeszła prawdziwą rewolucję w ostatnich latach wraz z pojawieniem się nowych rodzajów teksturowanej soi i przetworzonych warzyw. Do klasycznych tofu, seitan, tempeh i innych przetworów warzywnych dodaj teraz nowe produkty, takie jak burgery warzywne, kiełbaski wegańskie, kiełbaski warzywne ...
Rosnąca gama produktów i składników wytwarzanych z białek roślinnych , które są substytutami mięsa, do przygotowywania wszelkiego rodzaju smacznych przepisów.
Właściwości soi teksturowanej
Roślinne preparaty białkowe są świetnymi sojusznikami, aby cieszyć się bardziej naturalną dietą. Na przykład tofu, seitan, tempeh i inne rodzaje soi teksturowanej są idealne do kulinarnych kreacji. Są wytwarzane przez takie marki jak Loma Ecológicos , El Granero Integral lub Ahimsa , na bazie koncentratu mąki lub soi, który jest teksturowany ciepłem i ciśnieniem. W ten sposób możesz mieć składniki potrzebne do twoich przepisów, w dowolnym momencie i w długotrwałych formatach.
Będąc produktem roślinnym, właściwości soi teksturowanej obejmują duży udział białka i błonnika, a także niską zawartość tłuszczu i cukru, a także wysoką trawienie.
Jak gotować teksturowaną soję
Teksturowana soja może być prezentowana w dwóch formatach: soja drobnoziarnista (proszek) i soja gruboziarnista (kawałki). Możesz go stosować jako substytut mięsa podczas przygotowywania wszelkiego rodzaju zdrowych przepisów lub smażyć na patelni i podawać z warzywami lub płatkami. Można również znaleźć wyszukane, gotowe do gotowania warzywa, takie jak hamburgery sojowe, kiełbaski tofu lub pierogi warzywne.
Mamy nawet pokrojone tofu, wegańskie chorizo i inne kiełbaski warzywne, o pysznym smaku i apetycznym wyglądzie, który na pewno Cię zaskoczy!
Satisfied customers
W oparciu o 136.627 recenzji
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.