- Kategorie
-
-
12 produkty
Pobierz ją teraz, użyj kodu APPLOVERS i otrzymaj 5% zniżki bez minimum zakupu!
Dostępne w Play Store
Zainstalowane
Jeśli spożywanie warzyw jest zdrowe, branie kiełków jest jeszcze większe, ponieważ łączą wszystkie składniki odżywcze z nasion z błonnikiem i korzyściami płynącymi z kiełków. W Naturitas można kupić nasiona do kiełkowania z wielu różnych gatunków: lucerny, brokułów, czosnku, kopru włoskiego, chia, zielonej soi ...
Jeśli spożywanie warzyw jest zdrowe, branie kiełków jest jeszcze większe, ponieważ łączą wszystkie składniki odżywcze z nasion z błonnikiem i korzyściami płynącymi z kiełków. W Naturitas można kupić nasiona do kiełkowania z wielu różnych gatunków: lucerny, brokułów, czosnku, kopru włoskiego, chia, zielonej soi ...
Jeśli spożywanie warzyw jest zdrowe, branie kiełków jest jeszcze większe, ponieważ łączą wszystkie składniki odżywcze z nasion z błonnikiem i korzyściami płynącymi z kiełków. W Naturitas można kupić nasiona do kiełkowania z wielu różnych gatunków: lucerny, brokułów, czosnku, kopru włoskiego, chia, zielonej soi ...
Po prostu włóż je do pojemnika, dodaj trochę wody, poczekaj kilka dni, a będziesz cieszyć się wszelkiego rodzaju świeżymi kiełkami, aby dodać je do sałatek, frytek i innych przepisów.
Zaleca się świeże warzywa, ponieważ zachowują wszystkie swoje właściwości. A co może być fajniejszego niż własne domowe kiełki? Dzięki naszym pakietom nasion do kiełkowania zawsze możesz cieszyć się najlepszymi kiełkami, pełnymi smaku i cennych składników odżywczych.
Świeże kiełki są nie tylko smaczne i wyjątkowe pod względem tekstury, są również łatwiejsze do strawienia, a organizm łatwiej wchłania składniki odżywcze. Korzyści z przyjmowania porośniętych nasion obejmują również ich działanie oczyszczające i przeciwutleniające, a także wzmocnienie obrony i niewielką ilość kalorii.
W Naturitas można kupić nasiona do kiełkowania od najlepszych marek, takich jak Batlle , De Bardo lub Geo . Procedura kiełkowania nasion w domu jest bardzo łatwa: wystarczy umieścić nasiona w kiełkowniku (jeśli go nie masz, warto też szklany pojemnik); dodaj trochę wody i pozostaw na kilka dni w temperaturze pokojowej z dobrym oświetleniem. Za kilka godzin zobaczysz, jak nasiona zaczynają kiełkować. Powinieneś dodawać wodę dwa lub trzy razy dziennie, aż do zakończenia kiełkowania.
Zbiór świeżych kiełków jest gotowy do dodania do zdrowszych przepisów!
W oparciu o 136.627 recenzji
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.